Mammas sista tid i livet - del 4

Det är början av september 2016. Mamma ska få sin första permission från behandlingshemmet, en hel helg. Vi skulle spendera helgen med mamma.


Läs del ett här

Läs del två här

Läs del tre här


På fredagen när mamma kom till mig i Stockholm så hade jag bokat ögonfransförlängning till mamma och pedikyr till mig. Mamma är så vacker. På kvällen dukade jag upp med charkuterier, olika ostar, jordgubbar och alkoholfri dryck. Mamma njöt av kvällen. Och jag njöt troligtvis mer. Det är en de bästa kvällarna jag har haft med mamma.


Morgonen därpå gick jag iväg och tränade medans mamma storstädade min lägenhet. Mamma gjorde aldrig ingenting, så när jag skulle iväg såg hon till att hålla sig sysselsatt. Jag kom hem till en kliniskt ren lägenhet och en nöjd mamma.

<