top of page
IMG_0180.jpg
Om mig

"Jag hade förmånen att få lyssna till en föreläsning med Jessika  och det var en av de bästa föreläsningar jag har hört."

Socialsekreterare

Jag håller i föreläsningar och workshops om barns rättigheter och om hur det kan vara att växa upp i en familj med missbruk, psykisk sjukdom och misshandel. Jag riktar mig till både vuxna som möter barn i sitt arbete samt till högstadie- och gymnasieelever. 

Jag har åtta års erfarenhet av att föreläsa och hålla i utbildningar för vuxna som möter barn i sitt arbete samt för högstadie- och gymnasieelever. Jag har tidigare arbetat med stödarbete för tonåringar samt påverkansarbete i en barnrättsorganisation. Idag driver jag min egen verksamhet med föreläsningar och workshops. Jag studerar även kandidatprogrammet i Mänskliga Rättigheter. Med stor erfarenhet av att jobba med barn i utsatthet och ett brinnande intresse för barns rättigheter så förmedlar jag i mina föreläsningar hopp, kunskap och engagemang.

Jag blandar aktuell forskning och egna erfarenheter för att bygga upp en föreläsning som är både relevant och levande. Jag använder mig av dramaturgiska inslag i form av bilder, filmer, musik och texter. 

Med stor personlighet och inlevelse förmedlar jag min historia och barns rättigheter på ett sätt som inte lämnar någon oberörd.

bottom of page