top of page

Fyra år av sorg och lättnad

Igår var det fyra år sedan min mamma gick bort i sitt missbruk. Fyra år av sorg, saknad och lättnad. Mamma är en stor anledning till att startade och idag driver min verksamhet "Barn har rätt”.

Ta några minuter för dig själv och lyssna när jag berättar om min mammas bortgång och den sorgeprocess som har följt efteråt.

På mammas begravning lovade jag henne att göra mitt yttersta för att inte låta historien upprepa sig. En historia som i vår släkt har gått i generationer och aldrig ifrågasatts.

”Mamma, jag lovar att jag alltid ska fortsätta göra dig stolt genom att kämpa för barnen som går igenom det svåra som gjorde dig så illa och tillslut bröt ner dig. Jag kommer att fortsätta berätta vår historia och göra mitt yttersta för att barn inte ska växa upp som du och jag gjorde. Jag ska inte vara den delen av samhället som blundar eller inte agerar. Jag vet vad det gjorde med dig och det gjorde samma sak med mig. Tills någon kom och satte ner foten och tog med mig på en resa mot ett värdigt liv. Ingen gav dig den möjligheten. Men jag ska ge den möjligheten till andra barn. Jag är säker på att det är det största jag kan ge dig. Nu när du har lämnat så kan du få vila. På riktigt.”

Min historia och mammas historia går inte att ändra på. Idag lever flera hundratusentals barn med liknande historier, och deras historier kan vi ändra på! Ska vi göra det tillsammans? Läs mer om de föreläsningar jag erbjuder för att stärka barns rättigheter.


Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page